Het Team
  • Register

Nieuws:Jack van Oss
(eigenaar)
 

Jack heeft altijd al een passie gehad voor paarden. Maar dezeuit de hand gelopen hobby heeft zich in een verder stadium ontwikkeld toen hij en zijn gezin zijn verhuisd naar 't Woatsler van nu.
Jack zag mogelijkheden in deze plek, en zag zo zijn kans schoon om zijn lang gekoesterde droom werkelijkheid te maken. Hij heeft met hart en ziel deze accommodatie opgebouwd.
Dit is ook direct te merken, en zien wanneer u zich op deze professionele locatie bevindt.

 


Dimphy van Oss
(eigenaresse)
 

Dimphy is al op jonge leeftijd actief in de paardensport.
Op haar elfde nam zij al deel aan wedstrijden junioren. Momenteel is zij afgestudeerd fysiotherapeute en wil graag paardenfysiotherapeut worden. Om zich tijdens haar studie goed te kunnen focussen heeft ze het paardrijden even stil gelegd, maar is na het behalen van haar diploma weer begonnen in de sport.

 


Rebecca Boeijen
(Stalruiter)
 

Rebecca kwam op twaaljarige leeftijd in contact met de familie van Oss waar haar hobby zich ontplooide. Ze is begonnen met de pony Rainbow. Met Rainbow heeft zij vele prestaties behaald waaronder Brabants en Nederlands kampioen C-Z2.
Zij is vanaf de oprichting van ’t Woatsler al actief op het gebied van paarden trainen in de dressuur. Zij oefent haar sport en werk altijd met veel plezier uit.

 


Lianne van Iperen
(Stalruiter)
 

Lianne is 20 jaar en komt uit Berghem. Ze is door haar opa al vanaf jonge leeftijd betrokken bij de paarden. Toen zij drie jaar oud was kreeg ze haar eerste pony, en op haar zestiende jaar maakte zij de overstap naar de paarden.

Ze heeft Helon bij 't Woatsler gekocht waar zij nu mee op wedstrijd gaat. Hiernaast rijd zij nog in het Z. Er werd gevraagd of zij ook jonge paarden wilde gaan rijden. Dit doet zij momenteel met veel liefde en plezier.

 

Hefner

heffner3Geboortedatum: 01-07-2012
Geslacht: Hengst
Stokmaat: 168
Kleur: Zwart
Stamboek: KWPN
Niveau: Zadelmak
Predikaat: PROK
Stamboom: Johnson x Ferro xDonnerhall

Witsche

Geboortedatum: 13-05-2003
Geslacht: Ruin
Stokmaat: 1,69 m
Kleur: Donkerbruin
Stamboek: KWPN
Niveau: Grand-prix
Predikaat: PROK
Stamboom: Ferro x Ducthboy x Wisconsin

Gadget

gadget(8)Geboortedatum: 17-05-2011
Geslacht: Hengst
Stokmaat: 1,75 m
Kleur: Donkere vos
Stamboek: KWPN
Niveau: Zadelmak
Predikaat: aangewezen Hengst, PROK
Stamboom: Apache x Uphill x Rubiquil

Wij zijn lid van:

logo jaccarro